PRAJITURA TRANDAFIR

Incrediente: Un borcan compot de visine de 750 ml, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 30 g amidon, 150 g brinza de vaci, 6linguri ulei, 6 linguri lapte, 300 g faina, coaja rasa de lamaie, un plic praf de copt, 1 galbenus, 1 lingurita smantana.



Preparare: 1. Se lasa fructele sa se scurga. Sucul obtinut se pune la fiert cu 2 linguri de zahar.2. Se adauga amidonul si se lasa sa se lege siropul. Se pun visinele si se lasa sa se raceasca amestecul.3. Brinza de vaci se amesteca cu zaharul ramas, laptele, uleiul, sarea si coaja de lamaie. Se pune faina si praful de copt.4. Se intinde o foaie de vreo 30×50 cm care se unge cu siropul de visine.5. Se ruleaza si se taie 12 buc de 4 cm latime.6. Se pun melcii in forma de tort unsa cu grasime.7. Se amesteca galbenusele cu smintina si se unge prajitura.8. Se pune la copt.


Timp de preparare:
Po

Ultimele produse cu reduceri