AMANDINA

Incrediente: Blat: 10 oua, 300 g faina, 200 g zahar, 30 ml ulei, 50 ml apa, 20 ml, zahar ars, o lingurita pudra de migdale
Crema de portocale: 2 portocale, o lamiie, 300 g smintina, 20 g, amidon, 50 g unt, 300 g zahar, 4 galbenusuri, cateva linguri de apa
Glazura: 400 g ciocolata, 2 linguri untdelemn rafinat
Sirop: 200 ml apa, 80g zahar, lamiie rasa, esenta rom, coaja de portocala(confiata)



Preparare: Blatul:
1. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu ulei si apa, la care se adauga zaharul ars (nici cald, nici rece).2. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina in ploaie si se amesteca pina totul se omogenizeaza.3. Se pune intr-o tava, in cuptor la temperatura medie. usa cuptorului nu trebuie deschisa 15-20 de minute.
Crema de portocale:
1. Se pun intr-o craticioara sau cazanel galbenusurile,

Ultimele produse cu reduceri