RULADA CU CREMA DE NESS

Incrediente: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 250 g frisca
Crema: 550 g zahar, 100 ml lapte, 600 g margarina, 100 g alune sau nuci, 2 oua, 2 lingurite de ness, esenta de vanilie



Preparare: 1. Se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul treptat, apoi se adauga galbenusurile iar dupa ce s-a omogenizat se adauga faina.2. Aceasta compozitie se pune intr-o tava captusita cu folie de aluminiu. Dupa ce s-a copt se desprinde folia de aluminiu, si se asaza pe un prosop rulandu-se impreuna cu acesta.3. Cand s-a mai racit se desface si se umple cu crema si se ruleaza iarasi. Cand s-a racit in intregime se orneaza cu frisca.
Crema:
1. Se fierbe zaharul cu laptele amestecand continuu.2. Se adauga apoi ouale si esenta de vanilie, se lasa la rece cca. 10 min, dupa care se adauga margarina amestecata cu nessul.3. Se lasa deoparte o lingura de cr

Ultimele produse cu reduceri