Preparare: Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga ciocolata topita, dupa ce s-a racit putin. Omogenizati compozitia si apoi se adauga albusurile batute spuma, esenta de menta si pesmetul din biscuiti. Se toarna 1/3 din compozitie intr-o tava mica unsa cu unt si tapetata cu faina. Uniformizati compozitia si asezati pe aceasta un strat de biscuiti. Peste biscuiti se aseaza bananele curatate si taiate in jumatati pe lungime in doua siruri paralele. Se toarna apoi jumatate din compozitia ramasa, puneti peste ea inca un rand de biscuiti, apoi alte 2 randuri paralele de banane, iar peste aceste restul de c
PRAJITURA DE CIOCOLATA CU BANANE
Incrediente: 6 oua; 125 g zahar praf; 1 lingurita zahar vanilat; 300 g ciocolata neagra; 5 linguri de pesmet din biscuiti; 2 linguri unt; 1 lingurita esenta de menta; 12 biscuiti simpli; 6 banane.
Preparare: Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga ciocolata topita, dupa ce s-a racit putin. Omogenizati compozitia si apoi se adauga albusurile batute spuma, esenta de menta si pesmetul din biscuiti. Se toarna 1/3 din compozitie intr-o tava mica unsa cu unt si tapetata cu faina. Uniformizati compozitia si asezati pe aceasta un strat de biscuiti. Peste biscuiti se aseaza bananele curatate si taiate in jumatati pe lungime in doua siruri paralele. Se toarna apoi jumatate din compozitia ramasa, puneti peste ea inca un rand de biscuiti, apoi alte 2 randuri paralele de banane, iar peste aceste restul de c
Preparare: Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga ciocolata topita, dupa ce s-a racit putin. Omogenizati compozitia si apoi se adauga albusurile batute spuma, esenta de menta si pesmetul din biscuiti. Se toarna 1/3 din compozitie intr-o tava mica unsa cu unt si tapetata cu faina. Uniformizati compozitia si asezati pe aceasta un strat de biscuiti. Peste biscuiti se aseaza bananele curatate si taiate in jumatati pe lungime in doua siruri paralele. Se toarna apoi jumatate din compozitia ramasa, puneti peste ea inca un rand de biscuiti, apoi alte 2 randuri paralele de banane, iar peste aceste restul de c