PIEPT DE PUI CU STAFIDE

Incrediente: 1 Kg piept de pui; 70 g unt; 200 ml lapte; 2 linguri de faina; 250 g cascaval; 200 g stafide; rozmarin; 2 catei usturoi; piper; sare.

Preparare: Se curata pieptul de pui de pielita, se spala si se condimenteaza cu sare si pier alb dupa gust. Se unge cu unt si se pune o canita de apa si se baga in cuptor acoperit cu un capac.Intr-un vas se topeste untul, se pune faina si se stinge cu lapte caldut, amestecand in continuu sa nu se formeze cocoloase. se mai lasa cateva minute sa mai fiarba.Separat se rade cascavalul pe razatoare mica. Se pregatesc stafidele si se pun peste sos. Se curata usturoiul, se taie marunt si se pune peste piptul de pui.Se scoate pieptul de pui din cuptor, se taie bucatele mici, se toarna peste ele sosul, cascavalul ras si se mai lasa cateva minute in cuptor sa faca crusta.


Timp de preparare:
Portii ma

Ultimele produse cu reduceri