PAINITE MICI CROCANTE

retete culinare
Incrediente: 1kilogram de faina integrala,1kilogram de faina alba,60 grame de drojdie proaspata,3linguri pline de zahar,2linguri de sare,5pahare de apa calduta,1/2 pahar de ulei
Preparare: Drojdia cu zaharul si un pahar de apa se amesteca impreuna si se lasa deoparte 10 minute.
Intru-n alt vas se amesteca fainile cu sarea si dupa aceea se adauga amestecul de drojdie si apa si se framinta un aluat si la urma se adauga uleiul care trebuie sa inveleasca aluatul ca sa nu fie uscat.Se acopera aluatul cu un prosop umed si se lasa la dospit 2ore pina se dubleaza.,Se formaza painite mici.Se aseasa intro tava unsa cu ulei si se mai lasa sa cresca inca 1/2 de ora.Se incinge cuptorul la 200 grade si se pune pe fund o tava plina cu apa ca piinea sa iese cu ocoaja crocanta.Se coace 30-40 de minute pina se aureste.
Timp de prepar

Ultimele produse cu reduceri