PASCA FARA ALUAT,FARA GRIS

Incrediente: 750 G branza de vaci proaspata,6 oua ,10 linguri zahar tos,3 linguri, lapte praf, 1/4 kg smantana , 2 linguri faina, 1/4 stafide, 100 g unt topit, coaja rasa de la o lamaie , 2 pachete zahar vanilat, esenta de vanilie, esenta de rom

Preparare: Branza de vaci proaspata se scurge de zer,se sfarama foarte bine cu furculita pentru a evita formarea eventualelor cocoloase.Se adauga un praf de sare,galbenusurile de ou,zaharul,laptele praf,faina,smantana,stafidele,mirodeniile si untul topit(sa nu fie fierbinte).Se amesteca toate ingredintele pana se omogenizeaza ca o pasta.La urma se adauga usor albusurile batute spuma si din nou se amesteca totul,dar incet sa nu se lase compozitia.Se tapeteaza bine o forma sau o cratita cam de 3 kg cu hartie de copt unsa bine cu unt si presarata cu faina.Se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.

Timp

Ultimele produse cu reduceri