NOVAC LA CUPTOR

Incrediente: 1 novac de aproximativ 2 kg;2 morcovi; 2 cartofi; 2 cepe; 8 catei usturoi; 1 ardei capia; 1 ardei iute; 1 lamaie;sare; condimente pentru peste; piper,80 ml ulei.

Preparare: Curatati pestele, spalati-l, si presarati-l cu sare si condimente de peste, apoi asezati-l intru-un vas rezistent la caldura. Fierbeti cartofii in coaja in apa cu sare si cand sunt gata ii curatati si ii taiati in cubulete. Cutatati ceapa, usturoiul si morcovuii, taiati ceapa inele, usturoiul feliute si morcovul rondele si se pun toate legumele in jurul pestelui. Crestati apoi pestele, il impanati cu feliute de lamaie, se toarna apa cat sa cuprinda legumele si apoi adaugati ardeiul iute si cel capia tocati apoi se toarna desupra uleiul. Presarati sare si piper dupa gust si se da la cuptor pentru 35-40 minute, cat sa scada zeama bine,si sa se moaie pestele si legumele.
<

Ultimele produse cu reduceri