PLACINTA DE PESTE

Incrediente: Pentru aluat:3 cesti faina; 1 ceasca ulei; 1 ceasca apa minerala; sare.
Pentru umplutura:1 kg file de peste alb proaspat sau congelat; 2 cepe; 2 felii paine; 2 linguri faina; 1 lingura otet;sare; piper alb; 1 legatura marar.

Preparare: Se pregateste intai aluatul.Pentru aluat se amesteca uleiul cu apa minerala, se adauga faina, un praf sare si framantati aluatul pana devine elastic. Se lasa se se odihneasca 30 de minute, acoperit cu un prosop.Intre timp se prepara umplutura. Se fierbe pestele in apa cu otet, apoi se lasa sa se raceasca .Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Se trece prin masina de tocat pestele, ceapa calita si painea inmuiata si presata bine. Rumeniti faina in ulei, stingeti apoi cu 300 ml apa si fierbi sosul pana se ingroasa. La sfarsit, se pune sare si piper dupa gust si impreuna cu mararul tocat marunt

Ultimele produse cu reduceri