MINITORTURI CU CREMA DE COGNAC

Incrediente: Pentru blat:3 oua; 4 linguri apa calda; 150 g zahar; 1/2 lingurita esenta vanilie;100 g faina; 100 g amidon alimentar; 1 plic praf de copt.
Pentru umplutura:150 g unt; 200 g zahar;120 g cacao; 3 galbenuse; 3 linguri cognac;2 linguri cacao pentru ornat

Preparare: Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar pana se albesc, se adauga treptat apa calduta, esenta de vanilie si se bat bine pana se obtine o compozitie cremoasa. Separat, se bat albusurile spuma, adaugand treptat si restul de zahar si se inglobeaza in compozitia de galbenusuri. Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt, amidonul si cafeaua macinata. Se amesteca delicat pana se inglobeaza perfect in compozitie. Se toarna amestecul in mai multe forme rotunde si se coace la cuptor aproximativ 30 minute.Pentru umplutura se bate untul spuma si se incorporeaza, putin cate putin, amestec

Ultimele produse cu reduceri