GOGOSI CU GLAZURA DE CIOCOLATA

Incrediente: 100 g unt; 1 pahar apa; 1 lingura de zahar; 200 g faina; 4 oua; un praf sare; ulei.
Pentru glazura:200 g ciocolata neagra de menaj; 100 g ciocolata de lapte,150 ml apa

Preparare: Intr-o oala se pune la foc apa, untul, zaharul si sarea. Cand apa incepe sa clocoteasca, se ia de pe foc si se pune toata cantitatea de faina. Se freaca, repede sa nu se formeze cocoloase, si se amesteca continuu pana cand aluatul se desprinde dupa oala. Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga ouale, omogenizand complet compozitia. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun gogosile le copt in ulei fierbinte. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se scot pe servetele absorbante. Se face si glazura pentru care se topeste la bain-marie ciocolatele cu apa picurata cate putin,pana se omogenizeaza care se toarna peste gogosi.

Timp de preparare:
P

Ultimele produse cu reduceri