COOKIES CU CIOCOLATA AMARUIE

retete culinare
Incrediente: 340 g faina, 230 g unt, 180 g zahar, 2 oua, jumatate baton vanilie, 1 lingurita cu virf de praf de copt, o lingurita sare, 250 g ciocolata amaruie

Preparare: Se bate cu mixerul untul si zaharul, pina cind se obtine o compozitie pufoasa. Se adauga vanilia, apoi, pe rind, ouale, amestecind bine de fiecare data. Se amesteca separat faina cu praful de copt si sarea si apoi se incorporeaza treptat la compozitia de unt. La final se incorporeaza ciocolata. Se tapeteaza o tava cu hirtie de copt. Se dispun gramajoare de compozitie, cam o lingura fiecare si se coc la 180-190 grade Celsius 8-10 minute, pina cind se rumenesc. Pe fiecare tava intra cam 16 bucati (4x4) si din toata compozitia ies cam 3 tavi.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri