Preparare: Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare 20 minute la foc potrivit. Se toaca ceapa. Se taie dovlecelul si rosiile cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata la foc rapid, amestecind, 2-3 minute. Se adauga ceapa si dovlecelul si se calesc la foc mijlociu inca 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper si supa. Se fierbe la foc potrivit 10 minute. Se scurg cartofii, se decojesc si se paseaza, inca fierbinti fiind. Se amesteca cu laptele (care a fost dat o data in clocot) si cu untul, se condimenteaza dupa gust. Se zdrobeste 2 treimi din brinza cu furculita. Se toaca marunt usturoiul si se ada
BUDINCA DE CARTOFI CU CARNE TOCATA SI BRANZA
Incrediente: 500 g cartofi, 500 g carne tocata vita, 2 cepe, un dovlecel, 4 rosii, 6 linguri ulei, 3 linguri bulion, 125 ml supa de legume (sau din concentrat), 125 ml lapte, 250 g brinza, 50 g unt, 2 catei usturoi, concentrat pentru supa de legume
Preparare: Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare 20 minute la foc potrivit. Se toaca ceapa. Se taie dovlecelul si rosiile cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata la foc rapid, amestecind, 2-3 minute. Se adauga ceapa si dovlecelul si se calesc la foc mijlociu inca 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper si supa. Se fierbe la foc potrivit 10 minute. Se scurg cartofii, se decojesc si se paseaza, inca fierbinti fiind. Se amesteca cu laptele (care a fost dat o data in clocot) si cu untul, se condimenteaza dupa gust. Se zdrobeste 2 treimi din brinza cu furculita. Se toaca marunt usturoiul si se ada
Preparare: Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare 20 minute la foc potrivit. Se toaca ceapa. Se taie dovlecelul si rosiile cuburi. Se incinge uleiul si se prajeste carnea tocata la foc rapid, amestecind, 2-3 minute. Se adauga ceapa si dovlecelul si se calesc la foc mijlociu inca 5 minute. Se adauga bulion, sare, piper si supa. Se fierbe la foc potrivit 10 minute. Se scurg cartofii, se decojesc si se paseaza, inca fierbinti fiind. Se amesteca cu laptele (care a fost dat o data in clocot) si cu untul, se condimenteaza dupa gust. Se zdrobeste 2 treimi din brinza cu furculita. Se toaca marunt usturoiul si se ada