CIORBA DE CARNURI ASORTATE

Incrediente: 500 g cap piept; 200 g carne macra; 200 g costita afumata; 150 g crenvusti; 200 g rinichi fierti; 200 g carne pui; [Carnurile se pot inlocui cu salam,parizer,ranze de pui.inimi sau limbi de vaca,etc...important este sa avem 5-6-7 tipuri de carne diferite]300 g ceapa;200 g castraveti murati; 100 masline verzi; 80 g masline negre fara samburi; 80 g kechup picant; 50 ml ulei; 150 g smantana; sare;2 linguri piper boabe; 1 frunza dafin; 1 lamaie.

Preparare: Carnea macra,capul de piept,crenvustii,rinichii si carnea de pui se pun cu apa la fiert. Ceapa se taie marunt, se inabusa in ulei si se stinge cu ketchup. Cand carnea este bine fiarta se adauga la supa ceapa inabusita si castraveciorii murati curatati de coaja si taiati marunt si se lasa sa fiarba timp de 4-5 minute, apoi se adauga boabele de piper negru, foaia de dafin, maslinele verzi si cat

Ultimele produse cu reduceri