BUDINCA DE MALAI CU MOZARELLA

Incrediente: 400 ml supa/concetrat de legume, 400 ml lapte, 1 ou, 200 g malai, 250 g Champignon, 400 g rosii, 400 mozarella, 4-5 linguri parmezan ras, 3 linguri unt, nucsoara, busuioc

Preparare: Se fierbe supa impreuna cu laptele si putina sare. Se adauga malaiul, se da focul la mic si se amesteca din cind in cind, pina cind compozitia se desprinde de pe fund. Se ia de pe foc, se inglobeaza oul si o lingura de unt, nucsoara, sare si piper. Se intinde compozitia intr-un strat de un cm pe un platou uns cu unt. Se lasa sa se intareasca o ora. Se taie felii ciupercile si se prajesc, la foc potrivit, intr-o lingura si jumatate de unt, pina cind se evapora tot lichidul. Se condimenteaza. Se decojesc rosiile si se taie felii de 1 cm grosime. Se taie mamaliga patrate de 6 cm iar aceastea se taie pe diagonala in 2 triunghiuri. Se unge o forma de sufleu si se dispu

Ultimele produse cu reduceri