SUFLEU DE PORTOCALE 2

Incrediente: 125 ml lapte, 25 g unt, 25 g faina, 2 portocale, 2 oua si un albus de ou, 30 g zahar, o pastaie de vanilie, 1 lingura lichior de portocale (facultativ),
Preparare: Se ung 4 forme mici de sufleu cu untul topit si racit, se presara deasupra zahar. Se fierbe la foc potrivit laptele cu miezul de vanilie ras de pe pastaie. Se framinta untul cu faina si se inglobeaza cu atentie in lapte. Se ia de pe foc. Se separa galbenusurile de albusuri si se adauga la albusuri albusul separat. Se inglobeaza jumatate din cantitatea de albus in compozitia de lapte (se amesteca foarte rapid, sa nu se coaguleze albusul). Se storc portocalele si se amesteca sucul cu pulpa portocalelor, maruntita. Se amesteca sucul de portocala cu lichiorul de portocala si se inglobaza in compozitia de sufleu. Se inglobeaza pe rind galbenusurile. Restul de albus se bate spuma impreuna

Ultimele produse cu reduceri