PRAJITURA BUCURESTI

Incrediente: 5 oua, 4 linguri nuca macinata, 400 g zahar, praf de copt, 3 linguri cacao, 170 g faina, 250 g unt, 200 g zahar pudra, 100 ml lapte, 1-2 linguri ness sau inka.

Preparare: Blatul: 1. Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar.2. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar si 4 linguri apa calda puse pe rand din 5 in 5 minute.3. Se amesteca cu albusurile usor, cu 4 linguri de nuca macinata, praf de copt, o lingura cacao in 150 g faina.4. Se coace intr-o tava intinsa tapetata.
Crema: 1. 200 g unt cu 200 g zahar pudra se freaca pana devine ca o alifie.2. Separat se fierb pe foc mic, mestecand continuu, un ou intreg cu o lingura rasa de faina, 100g lapte, pana se ingroasa. Cand s-a racit crema fiarta se amesteca cu untul la care se adauga 1 - 2 linguri de ness sau Inka.3. Cu aceasta crema se umple blatul ,care a fost ta

Ultimele produse cu reduceri