TRIGOANE CU MIERE SI BRANZA

retete culinare
Incrediente: 1 borcan gem de de caise, 2 galbenusuri , zahar tos si 1 ou pentru uns trigoanele, 150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr. brinza de vaci, 100 gr. unt, un virf cutit scortisoara, coaja rasa de la ½ lamiie, 5g bicarbonat de amoniu,

Preparare: Se dizolva mierea si untul pe foc moale, se adauga brinza de vaci framintata si se amesteca bine. Adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamiie, scortisoara, bicarbonatul de amoniu si omogenizam bine toata compozitia. Se rastoarna pe o planseta, in faina si framintam un aluat moale. Se intinde o foaie mai subtire, din care taiem cu rozeta patrate de 8-10cm marime. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc marginile prin presare, ca sa nu se scurga gemul la copt. Trigoanele se ung cu ou batut si

Ultimele produse cu reduceri