TIRAMISU CU FRUCTE

Incrediente: 1 pachet de piscoturi, 3 albusuri, 120 g zahar, 250 g mascarpone, 1 pahar de vin alb dulce(sau putina capsunata), fructe(capsuni, struguri, kiwi, ananas din compot)
Preparare: Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se dau cu zahar pudra vanilat. Restul de fructe se taie cubulete sau feliute. Se prepara un sirop din vin alb( capsunata ),siropul care se lasa de la de capsuni si putin sirop de la compotul de ananas. Parfe-ul se aseaza in pahare largi la gura astfel:se inmoaie piscoturile in sirop, se rup pe masura paharului si se aseaza straturi: piscoturi, crema, fructe, pana se umple paharul. Se da la rece.Este delicios si foarte racoritor.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri