TORT DE CIOCOLATA CU CREMA DE NUCA

Incrediente: 150 g Nuci ,50 g Ciocolata ,6 buc Ou ,250 g Zahar ,80 g Faina ,150 g Unt ,300ml Lapte ,Esenta de vanilie
Preparare: Galbenusurile se separa de albusuri, zaharul se face pudra, ciocolata se rade. Se amesteca galbenusurile cu 180g zahar pana cand se albesc, se adauga ciocolata rasa si faina si toata compozitia bine omogenizata se incorporeaza in albusurile batute spuma, amestecand usor. Aluatul astfel obtinut se aseaza intr-o forma de cozonac tapetata cu ulei si faina. Cand este gata se lasa sa se raceasca, dupa care se scoate din forma si se taie orizontal in 2 blaturi care se umplu cu o crema de vanilie care se prepara pe foc: se pune laptele sa fiarba, dupa care se adauga nucile date prin masina si se lasa sa dea de cateva ori in clocot, se pun untul si zaharul pudra ramas, esenta de vanilie si se fierb la foc mic pentru a se ingrosa crema.

Ultimele produse cu reduceri