TORT ALB DE COCOS CU PISCOTURI

Incrediente: 400 g piscoturi de sampanie,600 ml lapte.150 g nuca de cocos rasa,5 linguri zahar,150 g margarina,50 g amidon,10 g gelatina,2-3 linguri de miere
Preparare: Se fierb 500 ml de lapte cu margarina si zaharul,apoi ,cand da in clocot,se arunca deodata amidonul desfacut in 100 ml de lapte,si se amesteca pana se ingroasa.Direct in oala fierbinte,dupa ce s-a dat la o parte de pe foc,se adauga gelatina praf,in ploaie,si se se amesteca cateva miniute,pana se toarna deodata nuca de cocos,din care se tin 2 linguri pentru ornat.Intr-o cratita se astern pe rand,1 start de piscuturi de sampanie,1 start de crema fierbinte,si tot asa pana se termina ingredientele.Se lasa la racit apoi se da la rece.Dupa ce s-a intarit si inchegat,se uda un prosop de bucatarie cu apa clocotita si se imbraca cratita timp de 2-3 minute,pana se topeste si se desprinde putin pe marg

Ultimele produse cu reduceri