TOCANA DE IEPURE

Incrediente: 1 kg carne, 400 g ceapa , 80 ml ulei, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 1 lamaie, o ramura de cimbru, o foaie de dafin, un varf de cutit de piper, usturoi 4 catei, sare
Preparare: Carnea, taiata in bucati de marime mijlocie, se pune intr-o cratita , se presara, apoi cu 1/2 lingurita cu sare, se adauga cateva linguri cu apa si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, sau se introduce, tot acoperita la cuptor, unde se lasa circa o ora, pana cand se moaie pe jumatate, adaugand pe parcurs apa ca sa nu se arda sosul. Dupa aceea, se pune ceapa taiata in felii subtiri care se amesteca cu carnea si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperite pana cand se moaie putin ceapa. Se adauga apoi sucul de rosii, vinul, feliile de lamaie, foaia de dafin, cimbrul, condimentele si circa 200 ml apa. Cand toate sunt fierte, ceapa trebuie sa fie ca un sos mai gros. Se ada

Ultimele produse cu reduceri