TARTA CU MARACUJA

Incrediente: Aluat: 90 g faina; 4 oua; 120 g zahar; 90 g unt moale, dar nu cald; 30 g cocos razuit; 1 lingurita rasa praf de copt; 500 ml suc de fructul pasiunii; zahar dupa gust; 1 lingura gem de culoare galbena. Ornament: frisca; 1 zahar vaniliat; fructe gelatina
Preparare: Aluat:Mixam ouale cu zahrul pana devine o spuma.Turnam untul moale/topit, dar nu cald, la amestecul de oua. Mixam mai departe. Faina o amestecam cu cocos si praf de copt,
apoi adaugam cîte o lingura la amestecul de oua.Ungem o tava de tarta cu unt si o tapetam cu faina.Turnam aluatul în tava si dam în cuptorul preîncalzit la 170°C. Dupa ce bagam tava, coborîm temperatura la 160°C, timp de 25 minute. Lasam la racit pe un gratar. Pensulam mijlocul tartei cu gem fierbinte.Lasam la racit/uscat. Dupa racirea completa, repartizam tarta pe platoul care va fi servita.
b) Umplutura:Fier

Ultimele produse cu reduceri