SOS LIBANEZ PENTRU PESTE

Incrediente: 3 cesti cu iaurt natural gros,1-2 linguri faina, 4 catei de usturoi, zdrobiti, sare dupa gust, 2 linguri marar verde tocat marunt, 1 lingurita hrean ras, 1 lingurita pasta de ardei rosu, 1 lingurita zahar
Preparare: Se incalzeste iaurtul 5 min.intr-un vas,la foc foarte mic,amestecand in aceeasi directie,pana se subtiaza.Se iau 2-3 linguri de iaurt cu care se desface faina,apoi se toarna inapoi,in vasul de pe foc.
Se adauga in acelasi timp usturoiul zdrobit,mararul tocat ,sarea si zaharul.Usturoiul poate fi sotat in foarte putin ulei,inainte,pentru a-si lasa mai bine aroma.Se lasa pe foc mic,amestecand continuu,pana ce se leaga sosul.Dupa racire se aromeaza cu hrean ras si pasta de ardei rosu,omogenizandu-se.Se da la frigider 30 min,inainte de servire,ca sa se patrunda aromele.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri