SARLOTA CU PRUNE

Incrediente: Aluat: 4 oua, 120 g zahar, 3 linguri apa calda, 125 g faina, praf de copt. Crema: 600 g prune, 250 ml apa, 100 g zahar, 8 foi gelatina, 600 g brinza de vaci, scortisoara, 80 g zahar, 250 ml frisca.

Preparare: Se bat galbenusele cu zaharul si apa calda, se pun apoi albusele spuma tare, faina amestecata cu praful de copt. Amestecul se toarna in tava mare ed aragaz unsa si pudrata cu faina si se coace la foc potrivit. Se scoate apoi din tava, se unge cu gem si se ruleaza intr-un prosop umed. Prunele bucati se fierb cu apa, zaharul si gelatina, amestecand incontinuu. Se amesteca branza de vaci cu scortisoara, zaharul si sosul de prune si se lasa 40 min la rece. Se incorporeaza frisca batuta. Blatul se taie felii potrivit de groase. Se ia o sita mare si se pune blatul pe fundul si peretii ei. Se toarna crema si se acopera cu un rand de felii de bl

Ultimele produse cu reduceri