RULADA DE CACAO CU BANANE

Incrediente: 6 oua, 11 linguri zahar ,150 g. nuca macinata (crema), 2 linguri cacao (blat), 150 g. unt (crema), 5 linguri lapte (crema), 4 linguri faina (blat), 1 pachetel praf de copt (blat), 1 lamaie, 2 banane cat mai drepte si potrivit de coapte
Preparare: Blatul Se freaca bine 6 galbenusuri si 6 linguri de zahar . Se adauga jumatate pachetel praf de copt dizolvat in zeama de lamaie, 4 linguri faina si 2 linguri cacao. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de dimensiuni mai mici, unsa cu ulei si in care s-a pus o hartie. Blatul se coace la foc foarte mic timp de maxim 10 minute, astfel incat sa nu se usuce (eventual cu usa cuptorului deschisa). Cand este copt, se intoarce tava si se rastoarna blatul pe celofan sau staniol si se lasa sa se raceasca. Crema Intr-o cratita de inox se pun 5 linguri de lapte, 5 linguri de zahar si se dizolva la foc mic. Dup

Ultimele produse cu reduceri