Preparare: Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu o lingura albusurile batute spuma. Se imbraca o forma dreptunghiulara cu hirtie pentru cuptor si se varsa compozitia dupa care se pune la copt la temperatura de 180° pentru 15 minute. Cind e gata se rastoarna pe un prosop curat peste care s.a presarat zahar pudra si se ruleaza prosopul cu blatul inautru si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face crema incalzind smintina si cind e fierbinte se adauga ciocolata facuta bucatele si la urma romul, mestecind bine sa se topeasca toata ciocol
RULADA CU CREMA SI CAPSUNI
Incrediente: Ingrediente pentru blat: 4 oua, 100gr de zahar, 75 gr de faina, 50 de unt, Ingrediente pentru crema: 300 gr de ciocolata alba, 200 gr de smintina, 200 gr de frisca, 2 linguri de rom, 400 gr de capsuni
Preparare: Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu o lingura albusurile batute spuma. Se imbraca o forma dreptunghiulara cu hirtie pentru cuptor si se varsa compozitia dupa care se pune la copt la temperatura de 180° pentru 15 minute. Cind e gata se rastoarna pe un prosop curat peste care s.a presarat zahar pudra si se ruleaza prosopul cu blatul inautru si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face crema incalzind smintina si cind e fierbinte se adauga ciocolata facuta bucatele si la urma romul, mestecind bine sa se topeasca toata ciocol
Preparare: Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu o lingura albusurile batute spuma. Se imbraca o forma dreptunghiulara cu hirtie pentru cuptor si se varsa compozitia dupa care se pune la copt la temperatura de 180° pentru 15 minute. Cind e gata se rastoarna pe un prosop curat peste care s.a presarat zahar pudra si se ruleaza prosopul cu blatul inautru si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face crema incalzind smintina si cind e fierbinte se adauga ciocolata facuta bucatele si la urma romul, mestecind bine sa se topeasca toata ciocol