PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CAPSUNI

Incrediente: 500 g capsuni, 500 g branza de vaci neteda, 150 g zahar, 4 albusuri, 1 lingurita esenta de migdale, 3 foi de gelatina, 3 linguri zahar cristal.
Preparare: Se amesteca intr-un castron branza de vaci cu 100 g de zahar si cu esenta de migdale.Se inmoaie foile de gelatina intr-un bol cu apa rece si se pune pe foc, intr-o craticioara, trei linguri de apa sa se infierbante.Se scoate gelatina din bol, se preseaza intre palme ca sa se scurga, se pune in apa clocotita (luata de pe foc) si se amesteca bine pana ce se topeste. Se toarna gelatina peste compozitia de branza si se amesteca bine cu telul. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitie. Se tapeteaza cu hartie (doar pe fund) sase forme rotunde cu marginile drepte, se toarna compozitia in ele si se lasa sa stea la frigider cel putin patru ore.. Se curata si se spala capsunile, se

Ultimele produse cu reduceri