PRAJITURA CU AROME ORIENTALE

Incrediente: 200 G faina,200 g margarina,120 g zahar,14 oua,1 praf de copt ,lingura mare de miere,60 ml cognac,200 g stafide,150g curmale,100 g alune de padure tocate nu prea marunt,50 g prune uscate fara samburi[nu afumate],1 lingura mare coaja de portocala rasa,1 lingurita scortisoara,3/4 lingurita nucsoara
Glazura:350 g zahar pudra,1/2 lingurita coaja de lamaie,1-2 lingurita zeama de lamaie,2 lingurite de apa.

Preparare: Se dau la blender curmalele de la care am scos samburii,prunele uscate si cognacul,atat cat sa se toace bucatele,nu sa se faca pasta.Se amesteca apoi cu stafidele.
Se amesteca margarina topita cu mierea lichefiata,cu zaharul si ouale,apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,cu scortisoara si cu nucsoara pisata,apoi se adauga si fructele tocate,la blender,coaja de portocale si alunele tocate mare.Se omogenizeaza si se da

Ultimele produse cu reduceri