PRAJITURA CU ACOPERIS PRICOMIGDAL

Incrediente: 250 gr. zahar, 250 gr. unt, 250 gr. faina, 7 oua, coaja de lamiie sau portocala; crema : 3 albusuri, 250 gr. zahar pisat, 150 gr. nuci si un baton ciocolata
Preparare: Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, faina, coaja de lamiie rasa si la urma albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se presara cu faina, se intinde compozitia de grosimea unui deget, se coace la foc potrivit. Se da la rece, in tava. Deasupra se pune urmatoarea crema. Se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul pisat, ciocolata rasa si nucile taiate bucatele. se mai da putin la cuptor sa se usuce crema. Dupa ce s-a racit se taie romburi sau patrate.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri