PLACINTA DE VERDETURI DE POST

Incrediente: 1 pachet foi de placinta;300 g spanac; 300 g stevie; 300 g urzici;
3-4 legaturi ceapa verde; 2 legaturi marar; 1 legatura patrunjel; 5 linguri oez; 150 ml ulei; sare; piper.

Preparare: Se pune la fiert orezul cu o cana de apa si un praf de sare. Se curata toate verdeturile, se taie dar nu prea marunt. Se caleste ceapa verde in ulei si dupa ce s-au inmuiat, se pun si celelalte verdeturi, orezul fiert si trecut prin apa rece si se potriveste de sare si piper. Mai lasi pe foc 10-15 minute si dai compozitia deoparte sa se raceasca. Ungi o foaie de placinta cu ulei, asezi o alta foaie unsa cu ulei,apoi a treia foaie unsa cu ulei, intinzi o parte din umplutura, rulezi si asezi strudelul intr-o tava unsa cu ulei. Le impachetezi la fel pe toate, le asezi intr-o tava si le coci la foc potrivit timp de 35 minute.


Timp de preparare:

Ultimele produse cu reduceri