MANCARE DE PUI, CU PUI DE LEGUME

Incrediente: 800 G file de pui,800 g cartofi mici noi,1 legatura de ceapa verde,2 dovlecei mici,verzi,400 g rosii mici ciresele,5 linguri ulei de masline,sare,piper,cate 1 lingura de busuioc si cimbru tocat,2 morcovi mici si fragezi
Preparare: Se spala cartofii si se fierb in coaja 20 de minute.Intr-o tava se incinge uleiul,apoi se rumeneste bine pieptu; de pui taiat cubulete mici.Se adauga apoi cartofii curatati de coaja,morcovii taiati fasii foarte subtiri,ceapa taiata in bucati de 3 cm, dovleceii taiati rondele si rosiile taiate in 2.Se amesteca si se inabusa pana se moaie atat carnea cat si legumele.La nevoie se picura foarte putina apa.Spre sfarsit se adauga s condimentele si se sareaza.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri