MANCARE DE CURCAN

Incrediente: 800 g piept de curcan, 2 ardei grasi rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 250 g fasole verde, 150 ml smintina, 150 ml vin alb (sau supa de legume din concentrat), 2 linguri otet, 2 linguri patrunjel tocat, 4 linguri arahide (optional), 4 linguri ulei, 1 lingura unt

Preparare: Se taie carnea fisii. Se toaca ceapa si usturoiul. Se incinge ulei si se prajesc fisiile de carne la foc potrivit. Se condimenteaza si se pastreaza la cald (sosul ramas de la pui se pastreaza). Se incinge in alta tigaie untul si se calesc ceapa si usturoiul la foc potrivit. Se adauga fasolea verde so se calesc 5 minute. Se adauga ardeiul taiat fisii si se calesc inca 5 minute. Se pastreaza la cald. Sosul ramas de la pui se stinge cu smintina, se adauga vinul/supa si otetul. Se lasa sa fiarba la foc mare pina cind se reduce volumul la jumatate. Daca este prea apos, se adauga

Ultimele produse cu reduceri