IEPURE CU SOS DE CEAPA

Incrediente: 1 kg carne de iepure, 400 g ceapa , 100 ml untdelemn, 250 ml suc de rosii, 150 ml vin, 5 felii de lamiie, oramura de cimbru, o foaie de dafin, cite un virf de cutit de piper si ienibahar, usturoi (5 catei), sare.
Preparare: Carnea, taiata in bucati de marime mijlocie, se pune intr-o cratita de la suprafata, se presara, apoi cu 1/2 lingurita cu sare, se adauga 3-4 linguri cu zeama de la marinare sau apa simpla si se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, sau se introduce, tot acoperita la cuptor, unde se lasa circa o ora, pina cind se moaie pe jumatate, adaugind pe parcurs apa ca sa nu se arda sosul.Dupa aceea, se pune ceapa taiata in felii subtiri care se amesteca cu carnea si se lasa sa fiarba 10 minute, acoperite pina cind se moaie putin ceapa.Se adauga apoi sucul de rosii, vinul, feliile de lamiie, foaia de dafin, cimbrul, condimentele si cir

Ultimele produse cu reduceri