Preparare: Se freaca grasimea, tinuta la cald ca sa fie moale, cu zaharul, timp de un minut, ca sa se omogenizeze,apoi se adauga toate celelalte ingrediente si, la urma, faina cu care se amesteca bine, cu mina, pina ce se incorporeaza, fara sa se framinte.Faina se adauga la urma, impreuna cu praful de crescut.Aluatul se tine la rece 30 minute, ca sa nu necesite, ca sa nu necesite multa faina la prelucrat.Se ia, apoi, cite o bucata din aluat, si pe masa, sau pe o foaie de nailon, presarata cu putina faina, se intinde in foaie de cca 3-4 mm grosime, care se taie in rondele cu un pahar de
FIGURINE CU NUCI 1
Preparare: Se freaca grasimea, tinuta la cald ca sa fie moale, cu zaharul, timp de un minut, ca sa se omogenizeze,apoi se adauga toate celelalte ingrediente si, la urma, faina cu care se amesteca bine, cu mina, pina ce se incorporeaza, fara sa se framinte.Faina se adauga la urma, impreuna cu praful de crescut.Aluatul se tine la rece 30 minute, ca sa nu necesite, ca sa nu necesite multa faina la prelucrat.Se ia, apoi, cite o bucata din aluat, si pe masa, sau pe o foaie de nailon, presarata cu putina faina, se intinde in foaie de cca 3-4 mm grosime, care se taie in rondele cu un pahar de