Preparare: Se fierbe laptele[800 ml].Se parat se separa ouale si se amesteca galbenusurile cu 100 ml lapte.Cand laptele a dat in clocot se varsa deodata galbenusurile amestecate cu lapte,si se amesteca pana se leaga putin,apoi se ia de pe foc.Se adauga untul si se amesteca pana se topeste,apoi praful de gelatina amestecand incontinuu, si nuca de cocos.Se amesteca putin si se lasa 30 de minute la racit.Dupa 30 de minute[nu mai mult sa nu se raceasca complet],se bat spuma albusurile cu zaharul,ca pentru bezele,turnanad zaharul cate putin pana se formeaza o spuma tare.Se toarna crema de lapte cate putin peste albusul de ou amestecand incontinuu[cu mixerul],pana se incorporeaza toata crema.Este o crema moale,care se intareste la rece, si care se poate folosi la prajiturile cu piscotur
CREMA DE COCOS PENTRU PRAJITURI
Incrediente: 900 ML Lapte,400 g zahar,8 oua,25 g gelatina,200 g cocos,80 g unt
Preparare: Se fierbe laptele[800 ml].Se parat se separa ouale si se amesteca galbenusurile cu 100 ml lapte.Cand laptele a dat in clocot se varsa deodata galbenusurile amestecate cu lapte,si se amesteca pana se leaga putin,apoi se ia de pe foc.Se adauga untul si se amesteca pana se topeste,apoi praful de gelatina amestecand incontinuu, si nuca de cocos.Se amesteca putin si se lasa 30 de minute la racit.Dupa 30 de minute[nu mai mult sa nu se raceasca complet],se bat spuma albusurile cu zaharul,ca pentru bezele,turnanad zaharul cate putin pana se formeaza o spuma tare.Se toarna crema de lapte cate putin peste albusul de ou amestecand incontinuu[cu mixerul],pana se incorporeaza toata crema.Este o crema moale,care se intareste la rece, si care se poate folosi la prajiturile cu piscotur
Preparare: Se fierbe laptele[800 ml].Se parat se separa ouale si se amesteca galbenusurile cu 100 ml lapte.Cand laptele a dat in clocot se varsa deodata galbenusurile amestecate cu lapte,si se amesteca pana se leaga putin,apoi se ia de pe foc.Se adauga untul si se amesteca pana se topeste,apoi praful de gelatina amestecand incontinuu, si nuca de cocos.Se amesteca putin si se lasa 30 de minute la racit.Dupa 30 de minute[nu mai mult sa nu se raceasca complet],se bat spuma albusurile cu zaharul,ca pentru bezele,turnanad zaharul cate putin pana se formeaza o spuma tare.Se toarna crema de lapte cate putin peste albusul de ou amestecand incontinuu[cu mixerul],pana se incorporeaza toata crema.Este o crema moale,care se intareste la rece, si care se poate folosi la prajiturile cu piscotur