Preparare: Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste.Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat si sarea, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jurnatate, t
CIORBA DE PERISOARE DE VITA
Incrediente: carne de vita 600 g, apa sau supia 2.5 l, morcovi 300 g, telina 150 g, albitura 150 g, rosii 500 g, ardei gras 150 g, ceapa 150 g, pasta de tomate 100 g, orez 100 g, verdeata 100 g, ulei 70 ml, ou 1 buc, sare de lamaie 1 lingurita, piper, sare dupa gust
Preparare: Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste.Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat si sarea, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jurnatate, t
Preparare: Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu adaos de supa sau apa si se raceste.Carnea, impreuna cu restul de ceapa, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. In pasta obtinuta se adauga ouale, jumatate din verdeata curatata, spalata si taiata marunt, piperul pisat si sarea, amestecand bine compozitia. Din aceasta compozitie se modeleaza perisoarele si se pun la fiert in oala cu zarzavatul, ardeii si ceapa fierte pe jurnatate, t