CHIFLE DIN FAINA INTEGRALA CU SECARA

retete culinare
Incrediente: 350 g faina integrala de grau,120 g faina de secara, 275 ml apa, 2 linguri de lapte praf (nu neaparat), 2 lingurite de sare (sau, dupa gust, ajunge si mai putina), 2 lingurite zahar, 2 linguri unt sau putin ulei de masline, 20 g drojdie proaspata
Preparare: Se pune apa calduta, drojdia si zaharul si se amesteca bine pana se dizolva tot. Se mai lasa un pic. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor si se framanta pana nu se mai lipeste de maini (nu e necesar f mult sa framantam). Se lasa la dospit 30 de minute. Apoi se scoate pe masa, si se imparte in 8 parti egale. Se formeaza chiflele in ce forma vrem, cel mai simplu e sa facem chiflele rotunde, ca niste bile,apoi se pot unge cu putin ulei si decora cu diverse seminte .Se lasa la dospit cam inca o ora.
Timp de preparare:
Porti

Ultimele produse cu reduceri