Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga ouale si vanilia si la sfarsit bananele si se bate intreg amestecul cu mixerul timp de 2 minute. Se adauga smantana in continut si se mixeaza.Separat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu dupa care se toarna in amestecul de unt mentionat mai sus. Se mizeaza tot si se toarna intr-o tava tapetata cu unt topit si faina.Se coace aproximativ 50 de minute intr-un cuptor incins la 160-180 grade.Se raceste checul pe un raft de sarma daca este posibil.Se poate taia dupa ce s-a racit si unge cu diverse creme [se recomanda cele de ciocolata],glazuri etc...
ALUAT DE PRAJITURA CU BANANE
Incrediente: 125 g unt, frecat bine, 1 ceasca zahar pudra, 2-3 banane mari, zdrobite, 1 lingurita esenta de vanilie, 2 oua, 100 ml smantana, o cana si jumatate de faina , 1/2 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga ouale si vanilia si la sfarsit bananele si se bate intreg amestecul cu mixerul timp de 2 minute. Se adauga smantana in continut si se mixeaza.Separat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu dupa care se toarna in amestecul de unt mentionat mai sus. Se mizeaza tot si se toarna intr-o tava tapetata cu unt topit si faina.Se coace aproximativ 50 de minute intr-un cuptor incins la 160-180 grade.Se raceste checul pe un raft de sarma daca este posibil.Se poate taia dupa ce s-a racit si unge cu diverse creme [se recomanda cele de ciocolata],glazuri etc...
Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga ouale si vanilia si la sfarsit bananele si se bate intreg amestecul cu mixerul timp de 2 minute. Se adauga smantana in continut si se mixeaza.Separat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu dupa care se toarna in amestecul de unt mentionat mai sus. Se mizeaza tot si se toarna intr-o tava tapetata cu unt topit si faina.Se coace aproximativ 50 de minute intr-un cuptor incins la 160-180 grade.Se raceste checul pe un raft de sarma daca este posibil.Se poate taia dupa ce s-a racit si unge cu diverse creme [se recomanda cele de ciocolata],glazuri etc...