BUDINCA DE PESTE CU SPANAC SI CARTOFI 2

Incrediente: 6 bucati file de peste,2 morcovi mijlocii, 6 cartofi mijlocii, 2 cepe mijlocii, 250 ml smintina, 200 g cascaval ras, 400 g spanac congelat, unt pentru uns, 2 linguri patrunjel tocat, suc de lamiie, facultativ: o bucata peste afumat

Preparare: Daca se ia peste congelat, se lasa pestele sa se decongeleze peste noapte in frigider. Se scurge de apa si se usuca cu un prosop de bucatarie. Pestele proaspat se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se toaca ceapa marunt si se prajeste la foc mic, impreuna cu morcovii taiati rondele si putina apa pina cind morcovii sint moi. Se adauga smintina si se amesteca bine. La final se pune cascavalul ras si se mai lasa citeva minute, sa se ingroase sosul. Se adauga patrunjelul, se sareaza si se pipereaza, se stinge focul. Se prepara spanacul conform indicatiilor de pe ambalaj (spanacul frunze este mai in

Ultimele produse cu reduceri