Preparare: Se fierb cartofii in coaja 20 minute la foc potrivit. Se scurg, se decojesc si se taie felii. Se desparte broccoli in buchetele, se indeparteaza partile lemnoase. Se taie felii ciupercile, cuburi carnea. Carnea se condimenteaza cu piper si ghimbir. Se incinge uleiul la foc potrivit si se prajeste carnea, pe toate partile. Se scoate si se pastreaza la cald. In acelasi ulei se prajesc ciupercile citeva minute, se stinge cu supa si se adauga sare, piper si ghimbir. Se fierbe innabusit. Dupa 5 minute se adauga si broccoli si se mai fierb inca 5 minute. Se amesteca carnea tocata cubulete foarte mici,cu cartofii si legumele. Se repartizeaza in 4 f
BUDINCA DE CARTOFI CU BROCOLI SI CARNE
Incrediente: 650 g cartofi, 500 g broccoli, 200 g ciuperci Champignon, 600 g muschi de vitel, 250 ml supa de legume (sau din concentrat), 2 linguri ulei, 80 g cascaval ras, o jumatate lingurita ghimbir macinat
Preparare: Se fierb cartofii in coaja 20 minute la foc potrivit. Se scurg, se decojesc si se taie felii. Se desparte broccoli in buchetele, se indeparteaza partile lemnoase. Se taie felii ciupercile, cuburi carnea. Carnea se condimenteaza cu piper si ghimbir. Se incinge uleiul la foc potrivit si se prajeste carnea, pe toate partile. Se scoate si se pastreaza la cald. In acelasi ulei se prajesc ciupercile citeva minute, se stinge cu supa si se adauga sare, piper si ghimbir. Se fierbe innabusit. Dupa 5 minute se adauga si broccoli si se mai fierb inca 5 minute. Se amesteca carnea tocata cubulete foarte mici,cu cartofii si legumele. Se repartizeaza in 4 f
Preparare: Se fierb cartofii in coaja 20 minute la foc potrivit. Se scurg, se decojesc si se taie felii. Se desparte broccoli in buchetele, se indeparteaza partile lemnoase. Se taie felii ciupercile, cuburi carnea. Carnea se condimenteaza cu piper si ghimbir. Se incinge uleiul la foc potrivit si se prajeste carnea, pe toate partile. Se scoate si se pastreaza la cald. In acelasi ulei se prajesc ciupercile citeva minute, se stinge cu supa si se adauga sare, piper si ghimbir. Se fierbe innabusit. Dupa 5 minute se adauga si broccoli si se mai fierb inca 5 minute. Se amesteca carnea tocata cubulete foarte mici,cu cartofii si legumele. Se repartizeaza in 4 f