BISCUITI SPRITATI

Incrediente: 500 g faina, 200 g unt, un ou mic sau doua galbenusuri de la oua mari, 200 g zahar (numai tos), un plic cu zahar vanilat, un virf de cutit sar fina, o lingurita cu virf praf de copt.
Preparare: Intr-un castron de circa 3 l, se freaca untul moale cu zaharul, oul intreg cu galbenusurile, sarea, vanilia si praful de copt, numai 1/2 minut, cu furculita, fara sa se topeasca zaharul; se pune apoi faina toata si se trece cu furculita prin faina si unt, amestecind mereu prin rasturnare, ca sa se formeze frecatei mai mici. Frecateii trebuie sa ramina foarte bine infainati, semanind cu un aluat numai pe jumatate lucrat; de aceea nu se lucreaza cu mina, ci cu furculita, deoarece la caldura miini untul se incalzeste si leaga faina. Acesta este secretul ca biscuitii sa reuseasca cu tepi: frecateii sa fie bine infainati si sa nu se lucreze cu mina, ca sa nu

Ultimele produse cu reduceri