ALUAT DE CORNULETE CU UNTURA SI BORS

retete culinare
Incrediente: 250 g faina, 150 ml untdelemn, 100 ml bors, 25 g drojdie, 1/2 lingurita sare, 25 g zahar, coaja rasa de la 1/2 lamiie, un plic cu zahar vanilat.
Preparare: Intr-un lighenas, drojdia se freaca cu zaharul pina se lichefiaza, apoi se adauga untdelemnul, sarea, borsul, coaja de lamiie si, la sfirsit, faina.Dupa ce se framinta bine cu mina, 6-7 minute, aluatul se lasa, intr-un loc caldut, sa creasca cca 30 minute, pina ce isi dubleaza volumul.Se pune, apoi, pe o foaie de naylon, presarata cu putina faina si se intinde o foaie care se taie in triunghiulete si se umplu [la alegere] dandu-se forma de cornulete.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri