ZACUSCA CU CIUPERCI

Incrediente: kg de ciuperci, 25 gogosari, 1 kg ceapa, 1,5 l suc de rosii, 500 ml ulei



Preparare: Se fierb ciupercile dupa care se scot din apa si se dau prin masina;
Intre timp ceapa se tine un pic in apa rece pentru a nu te ustura ochii si se ia pe rand si sa da prin masina; In apa ramasa de la ciuperci se adauga uleiul si se fierbe ceapa maruntita; Intre timp gogosarii spalati si curatati de seminte se dau cruzi prin masina;Toate ingredientele se pun la cuptor intr-o oala mare si se amesteca din cand in cand (daca le pui pe aragaz trebuie amestecat continuu pentru a nu se prinde compozitia de fundul oalei); Compozitia se tine la cuptor pana cand scade bine; Pregatim cam 10 borcane de 1/2 l care au capac ce se insurubeaza; Pentru a pune zacusca in borcane trebuie ca atat aceasta cat si borcanele sa fie fierbinti (acestea se tin in prealabil la cuptor

Ultimele produse cu reduceri