TORT LA RECE CU FRUCTE CONSERVATE

Incrediente: 225 g biscuiti ,75 g unt,1 conserva piersici (850 ml),1 conserva madarine,1 borcan dulceata de coacaze,10 g gelatina,450 g smantana,150 g zahar,1 lingura suc de lamaie,1 plic tort gelee,125 ml suc de fructe
Preparare: Se zdrobesc biscuitii si se freaca cu unt . Se asaza pe fundul unei tavi si se daau la rece. Se amesteca smantana cu 135 g zahar si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie si se dizolva in 100 ml suc de piersici si se inglobeaza in crema. Se asaza pe blat: se da la rece 2 ore. Fructele se asaza pe crema . Se prepara o glazura din praf; 15 g zahar, suc de fructe si 125 ml apa; se toarana peste fructe si se lasa sa se intareasca . Se taie felii si se serveste.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri