TARTE CU CAPSUNI

Incrediente: Aluat: 80g unt moale, 80 g zahar, un zahar vanilat, 2 oua, coaja rasa de lamiie, 150 g faina, un praf de copt, 7 linguri de lapte. Umplutura: 50 g gem de capsuni, 300 ml lapte, 60 g zahar, 2 linguri amidon, 50 ml lichior de oua, 500 g capsuni, 100 g fist
Preparare: Untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale se bat spuma. Se incorporeaza laptele apoi faina si praful de copt. Se ung cu grasime 8 forme mici de tarta, se pudreaza cu putina faina, se pune aluatul si se coace 25 min. Blaturile se lasa sa se raceasca putin apoi se scot pe un gratar. Se incalzeste putin gemul de capsuni si se repartizeaza deasupra blaturilor. Se lasa sa se raceasca complet. Intr-o cratita se pune la fiert laptele cu zaharul amestecind.amidonul se amesteca cu 2 linguri apa rece si se toarna peste lapte. Se lasa sa se ingroase. Se ia vasul de pe foc si se toarna incet lich

Ultimele produse cu reduceri