TARTA CU VISINE SI CAISE

Incrediente: aluat: 200 g unt, 200 g zahar tos, un zahar vanilat, 3 oua, 300 g faina, un praf de copt; umplutura: 400 g caise, 400 g visine, 3 oua, 3 linguri zahar, un plic zahar vanilat, 100 ml frisca
Preparare: Se bate spuma untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se inglobeaza ouale cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se amesteca separat faina cu praful de copt si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de tarta unsa. Se lasa sa se scurga caisele si visinele spalate. Se taie caisele jumatati si se scot samburii. Se scot si simburii visinelor. Se asaza fructele deasupra aluatului, amestecate. Ouale se bat spuma cu zaharul vanilat, zaharul si frisca. Se toarna uniform peste fructe si se coace 55 minute.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri