SALATA DE VINETE CU LEGUME 2

Incrediente: 2 buc. vinete, 4 buc. ardei grasi, 2 buc. ceapa, 3 buc. rosii, 100 gr. masline, 1 buc. telina, 1/2 pahar otet, 1/2 lingurita zahar, ulei, sare, piper
Preparare: Telina cruda se taie ca taiteii; vinetele spalate, necuratate, se taie in cubulete si se prajesc inabusit in ulei pina se inmoaie. Se sareaza. Se taie ardeii in fisii, se inabusa 10 minute si se pun cu vinetele pe un platou. Se caleste ceapa taiata felioare; cind s-a ingalbenit, se adauga rosiile curatate si taiate bucatele. Se adauga maslinele si se caleste totul. Se amesteca toate in platou, se toarna otetul diluat cu apa, in care s-a dizolvat zaharul si sarea. Se adauga piper si se amesteca bine. Se poate face o salata asemanatoare cu vinete coapte si tocate si cu telina fiarta si tocata, amestecate ca un pireu.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri