SALATA DE VARA CU CIRESE

Incrediente: o legatura de ridichi rosii, 4 rosii mijlocii, un castravete de sera cu coaja cit mai subtire (150-200 gr.), 3 ardei grasi nu foarte mari, 100-150 gr. cirese dulci mari, 150 gr. de brinza dulce de vaci, 200 gr smintina, 50 gr. telemea sarata, sare
Preparare: Castravetele, rosiile, ardeii se taie bucatele nu prea mici si se pun intr-un castron. Ridichile se taie si ele si se tin 10 min. pe o farfurie dupa ce se sareaza bine pentru a se inmuia, apoi se clatesc sub jet de apa si se pun in castronul cu rosiile. Ciresele se curata de simburi si se pun si in castron. Brinza se amesteca cu smintina si apoi se toarna in castron si se amesteca totul, se rade deasupra 3/4 din telemea si se condimenteaza dupa gust. Se rastoarna in vasul din care se va servi si se rade deasupra restul de telemea.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri