SALATA DE FASOLE CU DRESSING DE USTUROI

Incrediente: 1 conserva fasole boabe in suc propriu (250 g fasole fiarta), 100 g morcov (cca. 2-3 buc.), 1 mar mare (de preferinta verde sau galben), 1 salata verde, 4 linguri ulei (de pref. de masline), 1/2 lingurita mustar, suc de lamaie dupa gust, 2 catei de usturoi
Preparare: Morcovii fierti, telina si marul se taie in cubulete, iar salata verde se taie fideluta lata. Amestecati aceste legume cu fasolea si cu urmatorul dressing: curatati cateii de usturoi, zdrobitii bine adaugand si putina sare. Apoi frecati usturoiul cu mustar si adaugati zahar dupa gust. Adaugati apoi uleiul si zeama de lamaie. Dressingul este gata. Ornati salata cu verdeata proaspata (patrunjel, cimbru, marar dupa gust).

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri